ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Αγία Νάπα: Δες την οικογενειακώς!

Αν οι διακοπές σου πλέον δεν είναι εργένικες αλλά οικογενειακές, αν το καλοκαίρι φέτος μένεις Κύπρο και θες μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών κι αν έχεις νοσταλγήσει την Αγία Νάπα των νεανικών σου χρόνων, δεν έχεις παρά να την επισκεφθείς και να τη δεις αλλιώς!

Καιρός να επιστρέψεις, λοιπόν και να τη δεις αλλιώς, οικογενειακώς! Η Αγία Νάπα είναι η καρδιά του καλοκαιριού και έχει να προσφέρει πολλά σε μεγάλους και μικρούς.

Κάνοντας αρχή με τις παραλίες, η Αγία Νάπα έχει πάνω από δέκα παραλίες με γαλάζια σημαία και κρυστάλλινα νερά, οι οποίες προσφέρουν διευκολύνσεις για μια ξεκούραστη μέρα με ήλιο και θάλασσα. Ομπρέλες, κρεβατάκια, αποδυτήρια, τουαλέτες, χώροι στάθμευσης, watersports και υπηρεσίες ναυαγοσωστικής συνθέτουν όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια στην παραλία.

Σταθμό στη μέρα και τη νύχτα αποτελεί βέβαια και το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Νάπας, το οποίο προσφέρεται για γεύμα με απολαυστικά θαλασσινά στα εστιατόριά του και καφέ και δροσερά κοκτέιλ στις καφετέριες και τα μπαράκια του. Ακόμα, μια βόλτα με δροσερό παγωτό και επόμενη στάση στο λούνα παρκ αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια όμορφη καλοκαιρινή νύχτα, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας της Μεσογείου με παιχνίδια για κάθε ηλικία.

Επίσης, μια συναρπαστική μέρα σε περιμένει και στο πολυβραβευμένο υδροπάρκο, όπου η μυθολογία συναντά την ξεγνοιασιά και οι νεροτσουλήθρες προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Επόμενος σταθμός το πάρκο γλυπτικής, το πολιτιστικό στολίδι της Αγίας Νάπας, το οποίο βρίσκεται σε μια θαμνώδη περιοχή έκτασης 20.000τ.μ. με άγριο πέτρωμα, απίστευτη φυσική ομορφιά και πανοραμική θέα.

Παράλειψη θα ήταν να μην περάσεις την πόρτα του δημοτικού μουσείου «Θάλασσα», όπου ένας συναρπαστικός θαλάσσιος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σου, ενώ το «Κερύνεια ΙΙ», το αντίγραφο του ναυαγίου της Κερύνειας, δεσπόζει ανάμεσα σε άλλα εκθέματα.

Οι δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στη φιλόξενη Αγία Νάπα είναι πολλές, γι’ αυτό, αν το καλοκαίρι φέτος μένεις Κύπρο, επισκέψου την!

Το πέτρινο γλυπτό Ι LOVE AYIA NAPA στην κεντρική πλατεία της πόλης περιμένει εσένα και την οικόγενειά σου για μια αναμνηστική φωτογραφία-ενθύμιο από την Αγία Νάπα, την καρδιά του καλοκαιριού!