ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα... συνεχίζεται!

Μπορεί να γυρίσαμε σελίδα στο ημερολόγιο και ο Σεπτέμβρης να είναι εδώ, όμως ξέρουμε καλά ότι στην Κύπρο το καλοκαίρι παίρνει πάντοτε παράταση! Τα μπάνια μας τα κάναμε, η ηλιοθεραπεία μας χάρισε το πολυπόθητο σταρένιο χρώμα στην επιδερμίδα, τα χαρακτηριστικά φρούτα της εποχής τα απολαύσαμε, τα βράδια μείναμε λίγο παραπάνω έξω, κάτω από τον έναστρο θερινό ουρανό.

Ποιος είπε, όμως, ότι όλα αυτά απαγορεύονται μόλις τελειώσει ο Αύγουστος; Όταν μάλιστα οι θερμοκρασίες είναι ακόμα ανοδικές και οι βουτιές πάντοτε το καλύτερο διάλειμμα από την καθημερινότητα, γιατί να αντιστεκόμαστε; Οπότε κανείς και τίποτα δε μας εμποδίζει να μπούμε στο αυτοκίνητο, με προορισμό την αγαπημένη μας παραλία, να απλώσουμε σ’ αυτή την πετσέτα μας και να περάσουμε άλλη μια μέρα στη θάλασσα όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα.

Αν έχουμε διάθεση για δράση και την κατάλληλη παρέα, επιλέγουμε το περπάτημα, την ποδηλασία, τα watersports και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, με τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον ευνοϊκό καιρό και να γεμίσουμε τον χρόνο μας δημιουργικά, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στη φύση. Αυτή την περίοδο, ο ήλιος είναι ακόμα γενναιόδωρος, η θάλασσα γαλήνια και τα φρέσκα υλικά για τα λατρεμένα πιάτα με τα πολύχρωμα λαχανικά ακόμα διαθέσιμα.

Στην Αγία Νάπα ξέρουμε πώς να χαιρόμαστε τον καλό καιρό και πώς να δίνουμε στο καλοκαίρι μας μικρή ανανέωση χρόνου! Εξακολουθούμε να κολυμπάμε στα κρυστάλλινα νερά των παραλιών μας, να δοκιμάζουμε τις επιδόσεις μας στα watersports, να εξερευνούμε τον βυθό, να περπατάμε στα μονοπάτια της φύσης, να επισκεπτόμαστε τα αξιοθέατα και τα μουσεία της πόλης μας και να χαλαρώνουμε πίνοντας έναν καφέ ή απολαμβάνοντας τοπικές νοστιμιές, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να αφήσετε τη μελαγχολία του φθινοπώρου στην άκρη και να αδράξετε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ευκαιρία για απόδραση, ζώντας και τον Σεπτέμβρη όμορφες εμπειρίες στην Αγία Νάπα, την καρδιά του… ατέλειωτου (ακόμα) καλοκαιριού!