ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Πού θα δεις το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στην Αγία Νάπα και τι ώρα

Αν δεν έχεις δει ποτέ τον ήλιο να αποχαιρετά τη μέρα στην Αγία Νάπα, τότε αυτό το καλοκαίρι έχεις ακόμα έναν λόγο για να επισκεφτείς την Αγία Νάπα και συγκεκριμένα την κορυφή του Κάβο Γκρέκο.

Μια μοναδική εμπειρία, η οποία με την άφταστη συνέπεια της φύσης, διαδραματίζεται καθημερινά στο χρυσογάλαζο πλατό του ορίζοντα της θάλασσας. Ο ήλιος, ίδιος κάθε μέρα, μα παράλληλα και τόσο διαφορετικός. Με άλλα χρώματα, με άλλα σύννεφα γύρω του, με άλλον καιρό δίπλα του για φόντο, κάθε μέρα διαφορετικός σε όψη. 

Μια βόλτα στην κορυφή του ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο θα μαγέψει εσάς και την παρέα ή την οικογένειά σας. Εκεί το βλέμμα συναντά τον ουρανό την ώρα που ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα. Μια τελετουργική διαδικασία της φύσης, όπου η απαράμιλλη ομορφιά της μας παρασύρει με το μεγαλείο της απλότητάς της.

Η πρόσβαση γίνεται με αυτοκίνητο μέχρι ως ένα σημείο και από εκεί μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι «Αφροδίτη» το οποίο θα σας κατευθύνει στην κορυφή του ανατολικότερου σημείου της Κύπρου.

Μην ξεχάσετε να πάρετε τη φωτογραφική μηχανή σας ή να έχετε φορτισμένα τα τηλέφωνά σας για να απαθανατίσετε το ηλιοβασίλεμα και να ανεβάσετε μοναδικά Instagram stories και posts.

Χρησιμοποιήστε το hashtag #ΠάμεΑγίαΝάπα και λάβετε μέρος στην ηλεκτρονική γκαλερί του Δήμου Αγίας Νάπας, όπου οι καλύτερες φωτογραφίες στο τέλος του καλοκαιριού θα τυπωθούν σε καμβά από τον Δήμο Αγίας Νάπας και θα σας δοθούν δωρεάν.

Δείτε εδώ https://el.meteotrend.com/sunrise-sunset/cy/ayia-napa/ τι ώρα είναι η δύση του ήλιου τη συγκεκριμένη μέρα που προγραμματίζετε τη βόλτα σας και φροντίστε να βρίσκεστε στο σημείο 30 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα.

#ΑγίαΝάπα  #ΗΚαρδιάτουΚαλοκαιριού  #ΠάμεΑγίαΝάπα