ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Απόδραση για το Πάσχα

Το πιο ειδυλλιακό θέρετρο της Κύπρου μετατρέπεται κατά τη διάρκεια του Πάσχα σε ιδανική επιλογή για μία ήρεμη πασχαλιάτικη εξόρμηση, που συνδυάζει την κατανυχτική ατμόσφαιρα της γιορτής με τον απαράμιλλο χαρακτήρα και την ομορφιά του τοπίου.

Με σύμμαχο τον δροσερό καιρό και τα μοναδικά αξιοθέατά της, η Αγία Νάπα ενδείκνυται για χαλαρές ανοιξιάτικες βόλτες. Το μαγευτικό αξιοθέατο της φύσης Κάβο Γκρέκο, το βραβευμένο Μουσείο «Θάλασσα», οι χρυσαφένιες παραλίες (όπου αυτή την περίοδο επικρατεί ησυχία) και τα προσεγμένα πάρκα της Αγίας Νάπας είναι διαθέσιμα προς εξερεύνηση κι έτοιμα να προσφέρουν μοναδικές εικόνες κι εμπειρίες! Γνωστή για τη φιλοξενία της, η Αγία Νάπα διαθέτει πολλά και προσεγμένα ξενοδοχεία και καταλύματα, πανέτοιμα να προσφέρουν στους επισκέπτες άνεση και πολυτέλεια σε πολύ καλές τιμές.

Για τον εορτασμό του Πάσχα, ο Δήμος Αγίας Νάπας διοργανώνει και φέτος μία σειρά εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, που θα ξεκινήσουν τη Μεγάλη Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα. Το πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα του Δήμου περιλαμβάνει θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις, αναβίωση των παραδοσιακών εθίμων, μουσική, χορό και παραδοσιακό φαγητό.

Το πλήρες πρόγραμμα των πασχαλινών εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο εδώ.
bitly.ws/qrxf