ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Χειμερινή κολύμβηση στην παραλία «Μακρόνησος»

Όλα πρύμα για τους χειμερινούς κολυμβητές!
Σε πρόσφατη συνάντηση του Δήμαρχου Αγίας Νάπας, κύριου Χρίστου Ζαννέτου, με μέλη του Σωματείου Χειμερινών Κολυμβητών Αγίας Νάπας ανακοινώθηκε η πρόθεση για την αναβάθμιση της παραλίας «Μακρόνησος» σε χειμερινή παραλία. Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από τους χειμερινούς κολυμβητές της Αγίας Νάπας που απολαμβάνουν τις παραλίες της περιοχής καθώς το άθλημα αποκτά με γοργούς ρυθμούς μεγάλη δυναμική και όλο και περισσότερους φίλους.

Η χειμερινή κολύμβηση απαιτεί υπομονή αλλά πάνω από όλα προσοχή. H κατασκευή μικρών έργων και διευκολύνσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην παραλία «Μακρόνησος» θα επιτρέπουν σε ντόπιους αλλά και επισκέπτες να απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα ακόμα και τον χειμώνα. Η συναρπαστική αυτή δραστηριότητα προσφέρει ηθική ικανοποίηση στους λάτρεις του σπορ που δαμάζουν τα παγωμένα κύματα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τον οργανισμό τους.

Σχετικά με την παραλία:
Η πανέμορφη παραλία «Μακρόνησος» απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αγίας Νάπας και το 2022 βραβεύθηκε με Γαλάζια Σημαία. Επισκεφθείτε την παραλία «Μακρόνησος» στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο: 

https://www.google.com/maps?cid=1129143964573737816