ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Φεστιβάλ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου

Πάμε Αγία Νάπα 2024 – Φεστιβάλ Σεπτεμβρίου & Οκτωβρίου 2024

Τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, ο νέος Δήμος Αγίας Νάπας θα φιλοξενήσει ενδιαφέροντα φεστιβάλ για όλους. Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω:

Φεστιβάλ Σεπτεμβρίου 2024

45ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού (Σωτήρα)

Την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, στις οκτώ το βράδυ,  το Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας θα φιλοξενήσει το 45ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού που τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού. Το δημοφιλές Κολοκάσι Σωτήρας θα έχει – όπως είναι φυσικό –  την τιμητική του. Σεφ και bartender θα ετοιμάσουν ποτά, γλυκά, και παραδοσιακά και «πειραγμένα» εδέσματα με πρωταγωνιστή το εύγεστο ποώδες φυτό.  

Τη διασκέδαση θα ανεβάσει «στον έβδομο ουρανό» ο πολυαγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης Λευτέρης Πανταζής, τον οποίο θα συνοδεύσει στη σκηνή η κόρη του, Κόνι Μεταξά, που συνεχίζει με επιτυχία την οικογενειακή τους παράδοση στο τραγούδι.

Πηγή: https://www.facebook.com/sotiramunicipalquarter

 

Περισσότερες Πληροφορίες
45ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού
6 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας
Ώρα έναρξης: 20:00

40ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Το τετραήμερο 26 – 29 Σεπτεμβρίου η Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας θα υποδεχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, που έχει τη δική του, σημαντική θέση στην καρδιά του κοινού. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και φέτος πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα του νησιού μας, αλλά και τη σχέση των ανθρώπων με τη γη και τη γεωργία.  Μουσική, θέατρο, χορός και πολλές εκθέσεις συμπληρώνουν το πρόγραμμα του 40ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, που επιστρέφει για να συγκινήσει, να ενημερώσει και να διασκεδάσει ντόπιους και επισκέπτες.

Πηγή: https://www.agianapa.org.cy/images/easycms/events/documents/888/Events2024.pdf

 

Περισσότερες Πληροφορίες

40ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας
26 – 29 Σεπτεμβρίου 2024
Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας
Ώρα έναρξης: 19:30

 

Φεστιβάλ Οκτωβρίου 2024

19ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Ένα ιδιαίτερο οκταήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα, από τις 12 μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, θα ρίξει φως στην καθημερινότητα του Μεσαίωνα και θα γεμίσει με τέχνη την όμορφη πόλη.  Το 19ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας επιστρέφει και φέτος με εκθέσεις, θέατρα δρόμου, θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, παζάρια με προϊόντα και εδέσματα εποχής και μεσαιωνικά εργαστήρια (όπως κεραμοποιεία) που θα προσφέρουν χειροπιαστές εμπειρίες του «τότε» στους επισκέπτες του.

Το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας θα φιλοξενηθεί στο Μεσαιωνικό Μοναστήρι της Αγίας Νάπας και, όπως κάθε χρόνο, θα χαρίσει μοναδικές στιγμές πολιτισμού στο κοινό της Κύπρου.

Πηγή: https://www.agianapa.org.cy/images/easycms/events/documents/888/Events2024.pdf

 

Περισσότερες Πληροφορίες

19ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας
*** 12 – 19 Οκτωβρίου 2024 ***
Μεσαιωνικό Μοναστήρι Αγίας Νάπας
 Ώρα έναρξης: 19:00

4
ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Αγίας Νάπας

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο 25 – 27 Οκτωβρίου, κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο με εντυπωσιακά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που θα φιλοξενηθούν στο 4ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας.

Πηγή: https://www.agianapa.org.cy/images/easycms/events/documents/888/Events2024.pdf

Περισσότερες Πληροφορίες

4ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Αγίας Νάπας
25 – 27 Οκτωβρίου 2024
Λιμανάκι Αγίας Νάπας
 Ώρα έναρξης: 19:00